Szybka pasta kanapkowa ala jajeczna, z cieciorki

Print Recipe
Szybka pasta kanapkowa ala jajeczna, z cieciorki
Porcje
Składniki
Porcje
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Wszystkie składniki oprócz tofu i cebuli miksujemy. Dla lepszej konsystencji można dodać 1/2 szklanki przegotowanej wody, będzie się łatwiej miksowało. Dodajemy pokrojone tofu oraz cebulę i mieszamy łyżką. Próbujemy i ewentualnie dosalamy. Kawałeczki tofu będą przypominały białko jajka, a czarna sól nada paście prawdziwie jajeczny smak. Taka pasta idealnie sprawdzi się na wielkanocnym śniadaniu.
Inne informacje

Podobne pasty można nabyć w Organitheka, w Warszawie, przy placu Grzybowskim. Przepis pojawił się na tej stronie: http://natemat.pl/202233,najprostsze-jest-najsmaczniejsze-i-najzdrowsze-5-przepisow-na-pasty-do-chleba-ktore-przygotujesz-w-kilka-minut

Udostępnij ten przepis

Comments

comments